> P&O uitbesteden? Jouw personeelszaken professioneel geregeld! > Menu

P&O uitbesteden

Je P&O uitbesteden aan Bold Brink bespaart je tijd en geld. Het uitbesteden van je personeelszaken aan een professional zorgt voor continuïteit. Problemen kunnen hierdoor snel worden opgepakt. Jolanda van Bold Brink zet zich in voor bedrijven van 10 tot en met 75 medewerkers.

Gratis strategiegesprek inplannen

P&O uitbesteden aan Bold Brink

P&O uitbesteden is met name ideaal als je bedrijf (nog) niet zo groot is om iemand aan te nemen voor je personeelszaken. Je huurt de diensten van Bold Brink in voor een vast bedrag per maand. Kies je liever voor een strippenkaart van 25 uur per jaar, dan kan dat ook. In dat geval doe je een beroep op Jolanda als je daar behoefte aan hebt. Jolanda zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Het uitgangspunt van haar is het creëren van waarde voor de medewerkers en de organisatie. Duidelijkheid is een van de belangrijkste aspecten in het werk van je medewerkers. Ze willen graag weten welk resultaat ze moeten leveren, wat er van ze wordt verwacht en wat hun mogelijkheden zijn in de toekomst. Is je bedrijf aan het groeien dan ben je met hele andere dingen bezig. Het resultaat is dat er niet wordt gecommuniceerd en medewerkers zich minder betrokken voelen bij het bedrijf, ontevreden zijn of zelfs vertrekken.

p&o uitbesteden

Strategiegesprek Bold Brink

Benieuwd of Bold Brink jou als ondernemer kan helpen? Plan dan een gratis telefonisch strategiegesprek in met Jolanda. Een van haar trajecten kan van voordeel voor je zijn als je een groeiend bedrijf in de B2B bent of actief bent in de maakindustrie of IT-sector. Een strategiegesprek duurt ongeveer een half uur. Tijdens het gesprek bespreken we jouw mogelijkheden en wensen.

Werkzaamheden voor jouw bedrijf

Als je je personeelszaken aan mij uitbesteed ga ik onder andere aan de slag met ad-hoc ondersteuning per mail of telefonisch op alle werkdagen. Maandelijks overleggen we de voortgang en bespreken we de acties die we komende maand gaan uitvoeren. Het grote voordeel is dat je zelf geen omkijken meer hebt naar je personeelszaken en dat alles goed geregeld wordt. Kortom. jij kunt je weer bezighouden met ondernemen! Benieuwd wat andere bedrijven zeggen over Bold Brink? Bekijk de referenties.

Gratis strategiegesprek inplannen